Cautare

62374 de rezultate pentru "antena 3 stiri din data 30 01 2011" (7.55 secunde)
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. Alin de 21 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault Laguna avand o concentratie alcoolică
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... Vlad de 33 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism marca VW avand o concentratie alcoolica de 0,88 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... Dan de 37 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Hyundai avand o concentratie alcoolica de 1,09 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos.
La data de 25 ianuarie 2011, ora 02:00, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie i-au depistat pe b-dul Aerogarii, sector 1, pe P. ... NICUSOR de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, care se aflau intr-un autoturism marca Renault Clio Symbol, condus de P.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Asta desi, cu modestie si fara chef de pompat la penele de paun o spun, vreo doi ani mi s-a zis ca as fi primit titlul de cel mai asa si pe dincolo blog de politica din Romania ( au zis-o altii, nu eu!).
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes:
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Conform motivarii initiatorilor, scopul acestei propuneri este "de a imbunatati climatul general ti de a oferi tansa publicului sa aiba perceptii echilibrate asupra vietii cotidiene, atat din punct de vedere psihic, cat ti emotional".
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV.
google-analytics.com